Store bryster

Ægte bryster, er store smukke bryster

Ægte bryster, mød kvinden med verdens største ægte sæt bryster og hør hvorfor de bliver ved med at vokse.

Ægte bryster

ægte bryster Verdens største ægte sæt bryster

Mød 57 år gamle Annie Hawkins-Turner hun er kvinden der til dato, har verdens største par ægte bryster.

Ifølge hende selv, så giver hun foredrag, arbejder som pornomodel og så har hun også en hjemmeside med en million abonnenter, der kan se hende live. Her omsatte hun for 50.000 dollar det første år. På hjemmesiden går hun under kunstnernavnet Norma Stitz.

En naturlig forklaring på de store bryster

Der er en ganske naturlig forklaring på, at hun har så store bryster. Ifølge Annie Hawkins-Turner skyldes det, at hun har en speciel lidelse (gigantomastia), der gør, at brysterne vokser gennem hele hendes liv.

Brysterne vejer cirka 29,5 kg stykket. Deres samlede vægt gør også, at hun ikke kan sove på ryggen, da brysterne i så fald ville mase hende. Derudover har den storbarmede kvinde heller ikke ammet sine to børn, da hun frygtede, at de ville blive kvalt i brysterne.

Men på trods af, at lægerne har anbefalet hende at få en brystreduktion, så har hun ikke overvejet at få dem reduceret. Hun føler sig velsignet, og de enorme bryster generer hende ikke – rent helbredsmæssigt.

Store bryster og rigdom

Hun tjener ifølge New York Post millioner af dollar på brysterne, som ifølge Guinness Rekordbog har været de største naturlige bryster i verden siden 2000.

»Mit arbejde har sendt mine børn i college, købt biler og dejlige hjem. Jeg har rejst jorden rundt og er min egen chef,« siger hun.

Når hun dukker op til forskellige sexmesser, er den storbarmede kvinde nødt til at have en livvagt med, fordi der er så mange, som gerne vil tale med hende.

Annie Hawkins-Turner har i forbindelse med sit 25 års jubilæum valgt at oprette en virksomhed, der leder efter unge storbarmede kvinder.

Kilde BT