Smukke Bryster

bikini, Jo koldere det bliver, jo mere dagdrømmer jeg

Bikini på stranden, eller endnu bedre topløs på stranden. Ja man har vel lov eller bliver nød til at dagdrømme lidt når kulden og mørket indtager Danmark.

Bikini sæson

Sæsonen er jo for længst forbi og der er alt for længe til, at der er udsigt til varme, strand og smukke bryster i lille Danmark. Derfor stiger lysten til en tur mod varmere himmelstrøg i håbet om, at se på bikinier og smukke bryster. Men hvad gør man hvis pengepungen ikke lige er til det? Det er jo også snart jul og folk omkring en, forventer den største julegave ever.! Blot en tanke man kunne jo købe lidt frækt undertøj til kæresten, det falder altid i god jord hos den bedre halvdel, det ved man. Og det er da også en win win, for man vil jo gerne have lidt lækkert at se på.

Dagdrømme om bikinier

Jo så dagdrømmer man jo bare om bikinier, det er jo ganske gratis. Det er det også at kigge på billeder i de fleste tilfælde og derfor smider smukke bryster da lige et par lækre billeder af smukke bryster iført bikini op, så der er lidt lækkert at dagdrømme om.

Bikini på en dejlig pigekrop

I får lige en mere for det er sjældent nok med et billede af smukke bryster i en dejlig bikini.

Bikini på smukke bryster

Håber der blev sat lidt gang i dagdrømmerriet, ellers er der mange andre flotte billeder af næsten bare piger/damer her på smukke bryster. Det er bare med at trykke lidt rundt, er ret sikker på du finder noget der falder i din smag. Hvis ikke bør du overveje om du i virkeligheden ikke er lidt for kræsen eller måske skulle gå til Luis Nielsen. Ej dårlig joke alligevel. Kig dig omkring du vil ikke fortryde.

Husk at give de smukke piger et hjerte eller et like på fjæsen de bliver så glade.