For sjov

Bryster er vejen til en kvindes hjerte

Bryster.

Vidste du, at når du stimulerer en kvindes bryster, så øges produktionen af hormonet oxytocin, Dette hormon skulle efter sigende virke som en slags kærlighedseliksir, i hjernen. Hormonet er det samme hormon som en ammende mor udskiller, når hun kigger ned på sit nyfødte barn og knytter kærlighedsbånd for livet.

En lignende reaktion skulle som nævnt meget gerne ske, når du som partner kærtegner hendes bryster. Det er langt fra ny forskning det her, det har mænd nemlig igennem evolutionen lært at udnytte.

Ifølge forskerne er den typiske mand vild med barmen, dette fordi kvinder nærmest automatisk elsker ham, når hendes barm bliver kærtegnet.

Så hvis du vil være sikker på kærligheden, så er det bare med at komme igang med at stimulerer hendes bryster.

bryster

Stive brystvorter er tegn på sexlyst

Du kan ved at holde øje med om brystvorterne bliver stive, aflure om kvinder har lyst til sex. Det er selvfølgelig lidt svært på denne kolde årstid. Men hvis du sørger for at kvinden er i et varmt rum, så skulle den altså være god nok. For en god ordens skyld så mærk lige efter 🙂 Hvis i går med tanker om at få børn, så øger stimulation af kvindens bryster også chancerne for undfangelse.