For sjov

Bryster er mandens bedste ven

Bryster mandens bedste ven det ved man, men hvad gør manden hvis der ikke er nogen ægte bryster i nærheden? Eller ægte bryster kan jo også være falske bryster, som silikone bryster osv. Husk nu, det er bare for sjov.

Bryster har som de fleste ved eksisteret i millioner af år, men det betyder jo ikke, at de ikke stadig er sjove at lege med.

Bryster mandens bedste ven

Kært barn har mange navne, eller kært bryst har mange navne: De bliver kaldt Barme, buste, jader, patter, bryster, tasker eller hooters, som de åbenbart hedder internationalt. Og når nu de er så sjove og lege med live, er de så lige så sjove at lege med i andre afskygninger.

Bryster som legetøj

Vi har fundet en række alternative måder at lege med bryster på, hvis du ikke lige har den ægte vare ved hånden. Kendetegnet for dem alle, er at de er udformet som mandens bedste ven.

Oppai G-skål stressbryst

Stress bryst

Kender du det, at du sidder derhjemme fx ved dit skrivebord og bare har lyst til at klemme et eller andet? Så prøv dette 2000 grams bryst i gelélignende plastmateriale. Du kan evt. også kaste med det. Men pas på. En G-skål er en tung sag.

Oppai brystpude

brystpude

Mangler du den ægte vare at hvile dit hoved på? Eller kan du bruge et ekstra sæt? Så er denne 30 x 45 cm store pude det helt rigtige for dig. Softness garanteret.

Busty Mousepad

Kontorarbejde bliver en lille smule sjovere med denne musemåtte med manga-inspireret motiv og gelébryster, du kan klemme på, når musen er dum.

Bum det var lidt alternativt legetøj, hvis du altså ikke lige har den ægte vare i nærheden. Bryster mandens bedste ven.

Som smukke bryster har nævnt, så vil der fremover om fredagen komme lidt sjove historier om smukke bryster, så der er lidt at grine af til weekenden og lidt at dele med vennerne, altså dem der har humor. Fik du set FRÆK FREDAG MED SMUKKE BRYSTER, KAN DU HOLDE EN COLA MELLEM BRYSTERNE?