Smukke Bryster

Danske mænd elsker smukke bryster

Vidste du at Danske mænd er dem i verden, der kigger mest på smukke bryster?

Ny international forskning afslører, at Danske mænd kigger længere tid på kvinders bryster, end mænd fra andre lande.

Mænd og kvinder fra syv forskellige lande blev sat til at se på et billede af en kvinde. Samtidig med at forskere målte, hvor på billedet deres øjne var mest og hvor længe. Resultatet var ikke til at tage fejl af.

“Der er en helt klar forskel på mænd og kvinder på tværs af lande. Mænd så på brysterne i 37 procent længere tid. Og danske mænd var dem, der kiggede mest på brysterne i hele verden,” siger manden bag den danske del af studiet, Sune Alstrup, ph.d.-studerende i eye-tracking ved IT-Universitetet.

danske-maend-verdens-mest-brystfikserede-folkefaerd

Infrarødt lys sladrer om mandens fokus

210 test personer fra Danmark, Frankrig, England, Spanien, Holland, USA og Brasilien har netop lagt øjne og drifter til dette opsigtsvækkende, eller nogen vil måske mene ligegyldige studie.

Deltagerne blev sat foran en computerskærm, hvor et foto af en kvinde blev vist i 20 sekunder. Via infrarødt lys – som testpersonerne ikke kunne se – aflæste skærmen, hvilke steder på billedet, øjnene hvilede mest.

“Det infrarøde lys bliver reflekteret i øjets pupil og hornhinde, og en computer regner derefter meget præcist ud, hvor du ser på skærmen.”

“Computeren laver et visuelt billede, man kalder et heat-map. Det viser de områder, der er blevet set mest på,” fortæller Sune Alstrup.

danske-maend-elsker-smukke-bryster

Forskel på mænd og kvinder

Danske mænd har en forkærlighed for brystpartiet. Det betyder ikke at danske kvinder overser kavalergangen. De spenderer bare ikke så lang tid på den. De ser rent faktisk mere på ringe og smykker i det hele taget. Surprise…!

Danske kvinder brugte i gennemsnit 2,1 af de 20 sekunder på brystpartiet, mens danske mænd lurede på kavalergangen i 4,2 af sekunderne.

Kilde: Videnskab.dk

Læs også: Vis din kavalergang i din job ansøgning