For sjov

Skøre facts om bryster

Skøre facts om bryster. Hvor meget ved du i grunden  om bryster? En ting er sikkert vi her på smukke bryster var ikke så kloge som vi lige gik og troede vi var.!

Havde du for eksempel forestillet dig, at bryster kunne ændre form, altså over længere tid? Det kan de åbenbart sagtens, alt man skal gøre, er at ligge sig på en bestemt måde hverdag. Ikke kun 5 min. men et par timer ad gangen. Eller  vidste du, at der går flere år før de bryster er fuldt udvokset?

5 skøre facts om bryster

Læs med herunder hvis du vil høre 5 skøre facts om bryster.

  1. At 1 ud af 50 piger har flere brystvorter end de 2 vi plejer at have. Bare rolig i de fleste tilfælde ligner det modermærker og du opdager det aldrig.
  2. At brystidealet har ændret sig igennem tiderne. I middelalderen og i 1920’erne skulle man helst have helt flade bryster. Til det må man sige, at der er sket lidt siden. Nu kan de jo nærmest ikke blive store og runde nok.
  3. Bryster bliver ikke større af at træne. Musklerne bag bliver større, men bryster består hovedsageligt at fedt, så hvis du træner meget og taber dig. Bliver de kun mindre.
  4. Koffein gør bryster mere sensitive. Så hvis du drikker meget kaffe, redbull eller andre lignende drikke med masser af koffein. Bliver dine bryster højst sandsynligt mere sensitive.
  5. At kun 1 procent af alle kvinder kan opnå orgasme ved at få brysterne stimuleret. Det skal man måske lige tænke over, næste gang man behandler dem som knapperne på et gammelt stereoanlæg 🙂

Det var lidt skøre facts om bryster, måske du allerede vidste noget af det eller måske du blev klogere på kvinders bryster, som jo er lækre og kommer i alle mulige slags dejlige varianter.