Smukke Bryster

Fræk fredag med smukke bryster, kan du holde en cola mellem brysterne?

Fræk fredag med smukke bryster, bliver fremover et lille tema vi kører her på smukke bryster. Tanken er, at vi hver fredag viser et eller flere billeder af de frækkeste fredags bryster. Til disse billeder vil der være en sjov historie fra fortidens medier.

Idag har vi fundet en trend fra 2015 bragt af newsbreak.dk her var overskriften ” Kan dine bryster holde en cola”

Om det er på grund af velgørenhed, ved man vidst ikke helt. Men lige nu, som altså var tilbage i maj 2015 var der flere kvinder, der deltog i #holdacokewithyourboobs – (hold en cola med dine bryster)
Vi ved ikke om det stadig virker, men prøv at søg på hashtagget #holdacokewithyourboobs på Facebook, måske du stadig får nogle interessante resultater frem.

Hold en cola med dine bryster-udfordringen – for det er en udfordring – handler om at finde ud af, om en kvinde eller en mand, er i stand til at holde en cola mellem sine bryster, uden den falder ned.

Det er hovedsagligt kvinder, der deltager og bliver udfordret, men der er har også sneget sig en enkelt mand eller to med i feltet! 😉

fræk fredag med smukke bryster

Fræk fredag med cola mellem brysterne

Og vupti så kom en af de mænd der havde sneget sig ind. Syntes ikke helt det holder da hans bryster jo slet ikke er store nok.

Vi håber i vil tage godt imod smukke bryster’s nye initiativ, med små sjove historier og billeder af fræk fredag med smukke bryster.

Måske du ikke syntes at historierne er sjove, for vi kan jo ikke have den samme humor alle sammen. Men så har du da i det mindste lidt lækre billeder at kigge på, her på en overskyet og regnfuld fræk fredag.

Måske du også har lyst til at tjekke smukke bryster der bouncer eller hvad med en fræk fredags bouncer, eller bare fredags bouncer? Op til dig, god fornøjelse og god weekend.