Store bryster

Gigantiske store bryster, så bliver de bare ikke større!

Gigantiske store bryster også er de naturlige!

De største naturlige bryster i verden, kan man vidst roligt kalde for gigantiske store bryster og de sidder på en amerikaner ved navn Annie Hawkins-Turner, også kendt som Norma Stitz. Hendes store bryster vejer lige omkirng hele 25 kg stykket, og har en cupsize på 102ZZZ, hvilket gøre det nærmest umuligt for hende at sove på ryggen, da brysterne i så fald ville mase hende, eller hun kunne risikere at blive kvalt i dem. Hun har før vundet den prestigefyldte award AVN i 2003, og har desuden også en rekord i Guinness World Records.

Læs også Ægte bryster, er store smukke bryster

Til daglig er hun website entreprenør og fetish model.

Overdrivelse frem for mega store bryster?

Hvad med hende her, hun har ligesom vores egen danske storbarmede Linse Kessler valgt, at få absurd store bryster ved hjælp af silikone. Hendes navn er Beshine, hun er en kendt Tysk pornostjerne med  gigantiske store bryster lavet af plastik. De vejer dog ikke mere end de naturlige af slagsen, som du lige læste om ovenfor, men alligevel fylder de stadigvæk hele 32Z. og vejer omkring 18 kg stykket.

 

Om du mest er til de naturlige bryster eller dem lavet af plastik vil vi lade være op til dig.

Vil du se mere af Beshines, så har hun over 2000 minutters videomateriale liggende, og hele hendes bibliotek er tilgængeligt på Beshines hjemmeside. (NSFW)

Linse Kessler har også gigantiske store bryster

Bare lige for at lave en lille sammenligning, altså for at se hvor små Linse Kessler bryster i virkeligheden er, set i forhold til verden største ægte og kunstige bryster. Skal vi da lige se et billede af Linses gigantiske store bryster. Man kan jo ikke ligefrem sige, at de er små. Jo måske lidt hvis man ser dem i sammenligning med verdens største.

Gigantiske store bryster Linse Kessler