Smukke Bryster

Godt nytår med smukke bryster

Godt Nytår fra smukke bryster

Godt nytår, så blev det nytår og det plejer, at blive fejret med dejlig mad, lækre drikkevarer af alle slags og selvfølgelig fyrværkeri. Men i år skal det også fejres med smukke bryster.

Tryk på billedet og se de smukke bryster eksplodere.

Godt nytår og smukke bryster

Hvad er nytår

Nytår er markeringen af et nyt år der kommer og markeres specielt i vestlige kulturer ved overgangen fra d. 31. december til d. 1. januar.

Nytår og den gregorianske kalender

Efterhånden som den gregorianske kalender, der kom i 1582, blev indført i de forskellige lande (med flere hundrede års mellemrum) er den 1. januar nu stadfæstet overalt som den borgerlige nytårsdag.

Sideløbende med den gregorianske kalender anvendes der i dag i nogle kulturer, andre kalendere, og de har nytår på andre tidspunkter. For eksempel er den kirkelige nytårsdag den. 1. søndag i advent.

De pavelige myndigheder tilsluttede sig i 1622, at året begyndte den 1. januar – indtil da havde det været den 25. marts.

Nytår i Danmark

I Danmark markeres nytåret når den første tone lyder fra Københavns Rådhus klokker. Det er på dette tidspunkt, at det gamle år rinder ud, og et nyt begynder. Hendes majestæt Dronningen holder sin nytårstale tidligere på aftenen– og så markeres årsskiftet ellers med spøg og skæmt, knaldperler, bordbomber og fyrværkeri.