Små bryster

Kaffe giver små bryster

små bryster af for meget kaffe

Små bryster, I følge Politikken, som os bekendt er kendt for at være en pålidelig kilde. Viser ny undersøgelse, at kaffe er med til at påvirke størrelsen på en kvindes bryster.

3 kopper om dagen

Ny undersøgelse viser, at tre kopper kaffe om dagen kan påvirke størrelsen på kvinders bryster. Kaffe sætter altså ikke kun energien i vejret. Den kan også gøre kvinders bryster mindre.

Det viser en ny undersøgelse fra Lunds Universitet og Malmø Højskole i Sverige, skriver Politikken, som vidst nok har fået deres information fra Metroxpress.

Bare tre kopper om dagen skal der til, for at brysternes størrelse efter sigende bliver påvirket.

Kaffe mindsker brystkræftrisiko. Tidligere i år påviste den svenske forsker Helena Jernström, at kaffe kan mindske risikoen for brystkræft, fordi koffeinen hæmmer cellevæksten i brystet. Og ifølge den seneste undersøgelse kan det ved indtagelse af bare 3 kopper kaffe, også gå ud over størrelsen på de altid smukke bryster.

Det skal lige tilføjes at det vel at mærke kun er hvis kvinden har en særlig type gener af typen CYPIA2, som cirka halvdelen af de svenske kvinder har.

Brysterne forsvinder ikke helt

Bare rolig drenge og piger, de forsvinder altså ikke helt ved indtagelsen af kaffe.

Vil det sige, at hvis en kvinde med de rette eller forkerte gener drikker kaffe gennem en længere periode, kan hun så gå en hel størrelse ned i bh? eller kan de til sidst blive så små at de helt forsvinder?

»De her resultater skal bekræftes i andre studier. Hvis det her passer, bliver brysterne nok lidt mindre, men det er jo ikke fordi, at de forsvinder helt,« siger Helena Jernström.

Om man helt skal tro på denne nye undersøgelse, vil vi her på smukke bryster helst ikke udtale os for meget om. Vi ville bare lige gøre opmærksom på, at kaffe måske kan være medvirkende til, at kvinder får små bryster. Det er sikkert en velkommen info for nogle med store bryster og en yderst ubehagelig en, for kvinder med i forvejen små bryster, som drikker alt for meget kaffe.