Smukke Bryster

Kavalergang vis den i din job ansøgning

Vis kavalergang når du søger job

Kavalergang, En videnskabelig undersøgelse viser en lidt sjov, men nok ikke overraskende tendens, når det kommer til ansættelse af nye medarbejdere.

Et fransk forskningsprojekt har vist, at kvinder, der viser kavalergang, har meget større chancer for at få tilbud om at komme til jobsamtale end kvinder, der ikke viser kavalergang.

Det skriver The Telegraph

To næsten identiske sæt smukke bryster

To kvinder med næsten identisk udseende, evner og erfaring sendte i undersøgelsen hver deres ansøgning samt et billede til de samme 200 firmaer. Sammen med halvdelen af ansøgningerne vedhæftede kvinderne et billede, hvor de var iført en udfordrende trøje, mens de ved den anden halvdel var klædt mere konservativt.

Og konklusionen var langt fra overraskende. De ansøgninger, hvor ansøgeren havde en nedringet bluse på, fik 68 flere tilbud om jobsamtaler end de ansøgninger, hvor kvinden var iført mere konservativt tøj. Surprise!

Resultaterne var ret chokerende, men ikke nødvendigvis overraskende, fortæller Sevag Kertechian fra Paris-Sorbonne universitetet, der er forskeren bag denne i mine øjne ligegyldige undersøgelse.

Kvalergang med smukke bryster

Lad os i stedet tage et kig på et par smukke bryster eller to, som jeg ville ansætte uden at blinke.

Smukke bryster skal vises i en jobansøgning og til jobsamtalen

Smukke bryster og Kavalergang skal der til for at lande et job