For sjov

Sådan undgår du at fryse om fingrene til vinter

Undgå kolde fingre til vinter

Så har man set det med, dette må være den ultimative måde hvor på man undgår at få kolde fingre denne vinter. Der skal straks gang i strikkemaskinen også er det ellers bare ud og finde et par smukke bryster der passer i størrelsen.

Kunne du også tænke dig, eller kender du nogen som tit har kolde fingre, så har du nu fundet løsningen. Smukke bryster siger, at det hermed er slut med at fryse om fingrene til vinter.

Foto. Christille Famillari

Kolde fingre og smukke bryster

Hvad har kolde fingre og smukke bryster egentligt med hinanden at gøre? På det smukke billede ser det ud til, at smukke bryster er et rigtigt godt sted at varme sine fingre. Og med sne og frost i vente i kolde lille Danmark, kan det kun anbefales, at man finder sig et par smukke bryster, at varme sine kolde fingre på 🙂

Hvorfor får man kolde fingre?

Når kroppen temperaturregulerer sig selv, nedsætter den blodgennemstrømningen i vores periferi. Det vil sige hænder, fingre, næse, ører og fødder. Kroppen sender mindre blod ud for at holde varmen omkring de livsvigtige organerne. Det betyder kort og godt, at der bliver sendt mindre varme ud til resten af kroppen.

Sådan får du varmen tilbage

Jo bedre du har varmen, holder dig igang, jo mere varme laver din krop. Laver kroppen mere varme, end der skal bruges for at holde temperaturen omkring organerne, sender kroppen automatisk varmen ud til periferien altså til dine fingre.

Gode råd til kolde fingre

Hold hele kroppen varm med påklædning og fysisk aktivitet, sørg for at have varme vanter på. Det hjælper at Øge sin fysiske aktivitet i de kolde områder, for eksempel ved at bevæge fingrene.

Håber du har læst hertil, så du ikke skal fryse om fingrene til vinter, eller må du få kæresten eller konen til at strikke dig et par som dem på billedet.