For sjov

Koldt vand giver faste bryster

Koldt vand. Koldt vand minder mig altid om en mega dårlig vittighed, jeg hørte for alt for længe siden. (Alle ved at koldt vand gør en tissemand lille, men hvad gør så en tissemand stor?) Her svar de fleste så (varmt vand) Men det er selvfølgelig Mundvand. Nå tilbage på sporet, det handler jo om koldt vand og smukke bryster.

Koldt vand giver faste bryster

Ifølge magasinet Woman skulle et morgenbad hvor man bruser sine bryster med koldt vand gøre, at det kolde vand øjeblikkeligt får dine blodkar til at trække sig sammen, stimulerer blodcirkulationen, hjælper til at producere nye celler og strammer huden op.

Det er ikke kun koldt vand de giver gode råd omkring. Det er hele 4 gode råd til at holde sine bryster spændstige og lækre.

De starter deres artikel sådan her. Overskrift (Sådan får du smukke bryster)

Mænd elsker at kramme dem, sutte på dem, kilde dem og glo på dem, og de fleste kvinder har faktisk også lidt af et kærlighedsforhold til de to runde og bløde blikfang. Men med tiden begynder brysterne at hænge og skrumpe, og nogle gange kan du få strækmærker.

Derfor giver Woman dig nogle gode råd til, hvordan du holder dine babselutter unge og spændstige!

Du får det første råd her, resten må du ind på Woman og læse. Dette gør du ved at følge linket i bunden.

1. Vælg din BH med omhu. Den skal støtte godt hele vejen rundt om din brystkasse og give masser af støtte under dit bryst. Er du i tvivl om størrelsen på din BH, så spørg altid en ekspedient. De ved præcis hvilken type BH der passer til dit behov, og så har du mulighed for at få dine helt korrekte mål.

Hvis du ønsker at læse de sidste 3 råd, så følg linket her