ForsideSmukke Bryster

Er mørklødede piger mere eksotiske?

Mørklødede piger

Man kan ikke lade være med at tænke på Jørgen Leth når man snakker mørklødede piger. Nogle vil mene det var svinsk det han gjorde, andre ikke. Lad delte meninger være delte meninger, her handler det om mørklødede piger er mere eksotiske. Derfor bliver der gjort brug af en film Jørgen Leth har lavet, altså i må selv støve den op hvis i kan finde den. Her er et uddrag af en artikel fra Ekstra bladet.

“Efter ti års studier i erotikkens væsen blev Jørgen Leths store filmværk ’Det erotiske menneske’ i går præsenteret ved filmfestivalen i Toronto. Her præsenterer Jørgen Leth en lang række unge, smukke og sanselige kvinder fra adskillige verdensdele, men koncentrerer sig dog mest om sin tidligere elskerinde Dorothie fra Haiti, som han elsker intenst med i filmen”.

Eksotiske og erotiske mørklødede piger

I 1998 fik Jørgen Leth researchstøtte til filmen af Nordisk Film, og året efter inviterede han fotografen Teit Jørgensen til Haiti for at lave de første prøveoptagelser. Det førte bl.a. til den kontroversielle samlejescene med veninden Dorothie Laguerre, som er omtalt i ’Det uperfekte menneske’. Her beskriver Leth, hvordan han selv prøvede at videofilme sin elskerinde under den erotiske akt:

’Jeg havde en drift mod at bruge hende intenst, nyde hende og registrere de vildeste og sødeste øjeblikke’, skriver han og tilføjer: ’På en måde var jeg begyndt på at lave materiale til min erotik-film’. Derefter fik han overtalt Dorothie til også at lade sig filme i en mere formel optagesituation, nu med Teit Jørgensen som fotograf.

’Det varede ikke mange sekunder, før samlejet var effektivt i gang. Jeg må indrømme, at hele arrangementet var frygteligt ophidsende. Jeg tror også for hende. Jeg stødte til. Jeg holdt igen. Jeg gjorde det langsomt, og så hurtigere, det var en lang sej kærlighedsakt. På et tidspunkt afbryder Teit for at ændre stillingen en smule, og så fortsætter det’.

Smukke eksotiske mørklødede piger

Om dette beviser at mørklødede piger er mere eksotiske syntes vi umiddelbart ikke her på smukke bryster ikke, men han er sgu en gammel frækkert ham Jørgen Leth.