Gadgets

Rabat på Sonos lydsystemer, Spotify Connect

Sonos udvider samarbejdet med musiktjenesten Spotify, så der fra dags dato kan streames musik direkte fra Spotify-appen til alle Sonos-højtalere, hvilket gør dem til det eneste lydsystem i hjemmet, der nemt kan styres via Spotify.

Sonos og Spotyfi laver udvidet samarbejde

Fremover kan man fra sin Spotify-app

… afspille musik direkte fra Spotify til alle Sonos-højtalere forbundet til wifi i hjemmet.

… kæde højtalerne i alle rum i hjemmet sammen til en gruppe.

… styre lyden for alle hjemmets højtaler på samme tid og uden afbrydelser.

… give venner adgang til dine Sonos-højtalere fra deres Spotify-konto, hvis de logger på dit wifi-netværk.

Med det nye samarbejde ønsker S, at gøre det endnu nemmere at fylde hjem med god musik og lade dig dele den med venner og familie i årets mest festlige uger, som venter forude.

Idéen blev født ud af en global undersøgelse, som Sonos udførte på tværs af otte lande med mere end 8.000 respondenter. Undersøgelsen viste, at god musik er afgørende, når du har gæster. Faktisk konkluderede den, at musik betyder mere end pynt, drikkevarer eller hjemmelavet mad. Hele 62% af de adspurgte var endda enige om, at den rette musik til middagen får maden og drikkevarerne til at smage bedre.

Rabat på Sonos lige nu

For at fejre det udvidede samarbejde med Spotify, giver Sonos en rabat til alle, der gerne vil købe deres første Sonos-højtaler eller udvidere samlingen. Kunder kan lige nu spare 200 kr. ved køb af en PLAY:1, 350 kr. på enhver PLAY:3 og PLAY:5, og 400 kr. ved køb af en PLAYBAR eller SUB på Sonos.com. Tilbuddet gælder til 31. december 2016 eller så længe lager haves.

Trueplay software udvides

Samtidig med Spotify-udvidelsen slipper Sonos en softwareopdatering til mærkets Trueplay-funktion, der lader dig skræddersy S-højtalerne til rummet omkring dem. Trueplay bruger din iPhone eller iPad til at analysere rummet og finindstiller så, hvordan hver eneste Woofer og Tweeter producerer lyd.
Trueplay blev lanceret i november sidste år for højtalerne Play:1, Play:3 og Play:5. I dag udvides Trueplay-funktionen til samtlige Sonos-højtalere, så du fremover også kan tilpasse lydoplevelsen fra din Playbar og Sub og skabe optimal lyd for både musik- og tv-oplevelsen i hjemmet.