For sjov

Selfie, flere er døde af at tage selfies

Selfie, i 2015 mistede 12 personer livet da de skulle tage et selfie. Det er 4 flere end hvad der mistede livet af hajangreb det år. Det giver da stof til eftertanke. Gud ved om der er nogen der er blevet kvalt i deres smukke bryster når de har taget et selfie. Eller måske nogen har fået noget galt i halsen og blevet kvalt, da de efterfølgende så billedet?

Selfie facts

Det er tilsyneladende farligere at fotografere sig selv på klippekanter end at svømme i hajfyldte farvande.

Det er tilsyneladende farligere at fotografere sig selv på klippekanter end at svømme i hajfyldte farvande. I 2015 har mindst 12 personer nemlig mistet livet i selfie-relaterede ulykker, mens otte personer er døde som følge af hajangreb. Det skriver Mashable.

Så sent som i sidste uge mistede en japansk turist livet, mens hans rejsekammerat brækkede benet, da de faldt ned af nogle trapper ved Taj Mahal-monumentet, mens de var ved at tage billeder af sig selv.

Størstedelen af selfie-ulykkerne involvere fald – det har kostet fire menneskeliv. Andre er kørt ned af tog.

Faren ved selfies fik i sommers det russiske indenrigsministerium til at lancere en kampagne under sloganet ‘Selv en million likes på de sociale medier er ikke dit liv og din førlighed værd’. Her advarer de blandt andet mod at tage selfies med netop tog, fra hustage eller oppe i højspændingsmaster.

Blandt de 12 døde er blandt andet en mand, der blev stanget af en tyr under et tyreløb i den spanske by Villaseca de la Sagra i august. I maj overlevede en russisk kvinde et skud i hovedet. Hun poserede foran kameraet med en pistol, som gik af, skriver BBC.

Så heldig var en 19-årig mand fra Texas ikke 1. september, da han og en fætter legede med en pistol, mens de tog selfies, skriver CNN.

Tidligere i september valgte den amerikanske naturpark Waterton Canyon i Denver helt at lukke, da flere og flere gæster forsøgte at tage selfies med parkens vilde bjørne.

Tjek kilden og se video dokumentation af det meste.