Forside

Silikone bryster, hvilken størrelse skal man vælge

Silikone bryster er kommet for at blive og siden 1960’erne har kvinder fået indlagt implantater, som forstørrer deres bryster og gør dem mere ensartede og for nogle pænere at se på. Silikone bryster er i dag så udbredt, at man har udviklet selve implantaterne så meget, at de i dag er yderst sikre at få ind opereret i barmen.

Store Silikone bryster

Fakta om silikone bryster

Silikone bryster er blevet mere og mere almindelige at se over hele kloden, de er udbredte og yndede, især af kvinder, som ønsker brystforstørrelse eller at genskabe faste, runde og flotte feminine former. Less is more and more is less, når det kommer til silikone bryster. Det ene skal jo passe til det andet, det skal gerne se så naturligt ud som muligt og passe til din kropsbygning. Hvilken størrelse du vælger er selvfølgelig helt op til dig selv, måske kirurgen skal med på råd, for det vigtige er jo, at du bliver tilfreds med resultatet. Hvad kan Silikone bryster gøre? De kan give dine bryster mere volumen end bryster efter amning, det kan også gøre dem lige store og give mere fylde. Der er 2 måder hvorpå de kan blive indsat. Du kan enten få dem sat ind ved at lægen åbner op lige omkring dine brystvorter eller de kan blive langt ind ved snit under din armhule.

10 års garanti på silikone bryster

Der kan være op til 10 års garanti på silikone implantater, så hvis du skulle være så uheldig, at de begynder at lække, kan du få dem indsat igen uden at de koster dig ekstra. Det er vigtigt at du overholder dine kontroller, som de fleste steder er en gang om året.

Komplikationer ved silikone bryster

Kan der være komplikationer ved at få indsat silikone implanter? Ja det kan der og ved den mindste mistanke om, at der er noget galt bør du opsøge din læge med det samme.

Hvor lang tid tager det før de er helet og alt er på plads?

Det tager typisk ca. 3-6 måneder før alt er normalt igen efter en operation, og det er godt at vide, før du før får operationen. Tænk dig altid godt og grundigt om inden en eventuel operation og lyt til lægens råd og vejledning.

Er du blevet nysgerrig på mere, så læs med her.