Kendis BrysterSmå bryster

Små bryster på lækre kendisser

Små lækre kendis bryster

Der er nogen der påstår, at piger med små bryster kompenserer ved at kunne mange andre ting. Om det er frække ting de kan, tænker jeg ikke jeg vil komme nærmere ind på.

Her på smukke bryster, har der nok været mest fokus på store bryster og det er jo ikke fordi det skal laves om, tænker bare der også skal være plads til små bryster. Vi ser jo alle forskelligt på om det er store bryster, små bryster eller kunstige bryster vi kigger mest efter.

Små bryster du skal ikke være genert

Smukke bryster går ind for mangfoldighed og syntes bestemt ikke, at man skal være genert over sine små bryster. Der er med garanti ligeså mange mænd der syntes, at lige præcis du er smuk som du er, om du har store eller små bryster.

Små bryster på fræk kendis

Der er ingen tvivl om, at Paris Hilton som i ser på coverbilledet er en frækkert med sine små bryster. Om hun kan virke lidt bimbo eller uintelligent vil jeg helst ikke komme ind på, det må være op til hver enkel at vurderer. Eller hvad med Cameron Diaz som du kan se på billedet herunder, hun er da lækker med glimt i øjet også selvom hun har små bryster. Så piger ikke skal ikke være generte eller tænke at jeres små bryster ikke er tilstrækkelige, for det er slet ikke jeres bryster det handler om.

smaa-bryster-fraekke-piger