For sjov

Sne skulpturer af smukke bryster

Sne-skulpturer, så kom der en smule sne til lille Danmark, og da en del af jer derude elsker den slags, så skal det da fejres med et par alternative sne skulpturer af smukke bryster.

Smukke bryster lavet af sne

Sne

Kan vi danne en kultur hvor vi kun laver portrætter af smukke bryster. Smukke bryster er stødt på flere tiltag, hvor der er blevet dannet en sne kultur. Blandt andet indenfor at lave bestemte sne-skulpturer, så vi tænkte om vi ikke skulle lave en hvor vi kun lavede portrætter af smukke bryster ud af sne’en. Laver du et, så snup et billede og send det til info@smukkebryster.net

Læs også årets koldeste dag 2017 og hvordan du får varmen i dine bryster igen.

Smukke bryster i sneen

Hvordan dannes sne

Sne er i princippet et ganske enkelt naturfænomen. Det dannes, når vanddamp udsættes for meget lave temperaturer og forvandles til is. Alt efter temperatur, luftfugtighed, vind og andre fysiske forhold, kan der så dannes iskrystaller i mange forskellige udgaver, som nåle, prismer, plader etc. De kan så sætte sig sammen i alle mulige forskellige kombinationer, indtil de bliver tunge nok til at falde ned som de velkendte snefnug.

Da de første forskere begyndte at interessere sig for snefnug i slutningen af 1800-tallet, blev de slået af den enorme variation i fnuggenes form og opbygning, og det førte til en idé om, at to snefnug aldrig kunne være ens. Siden har mange forsket videre i sneens opbygning og har gjort, hvad de kunne for at holde myten ved lige.

I 1988 lykkedes det dog amerikanske meteorologer at vise, at det virkelig var en myte. De fandt nemlig to identiske snefnug, og siden er det lykkedes i flere andre sammenhænge. Snefnug er meget variable, men mulighederne er trods alt begrænsede.

Der er til gengæld mange muligheder for at bruge sneen til noget sjovt.Deriblandt at bygge snemænd. Det er et populært tidsfordriv blandt moderne børn, men det er straks mere uklart, hvem der egentlig har fundet på det. Forfatteren Bob Eckstein har fundet dokumentation for snemænd i hvert fald tilbage til 1380 i forskellige middelaldertekster, og man må gå ud fra, at snemændenes oprindelse er endnu ældre end det.

kilde: illustreret videnskab