Store bryster

Storbarmet tyv stjæler med sine bryster

Storbarmet tyv stjæler i følge Politikken penge fra sagesløse i et vestsjællandsk shoppingcenter.

Det er jo helt til grin, for man kan sgu da ikke stjæle med sine bryster, kan man? Nej der er selvfølgelig tale om en kvinde der viser sine bryster, samtidig med at en medsammensvorne lister penge, dankort osv. fra det måske heldige hypnotiserede offer.

Det er ikke så længe siden at vi bragte nyheden om tricktyv bruger brysterne som våben. Og det var jo heller ikke fordi hun prikkede øjnene ud på sine ofre eller stak dem ned med sine meget skarpe og spidse bryster. Vi er tilbage i den gode gamle “Overskrifter sælger” og det er sådan at det er.. Vi gør det jo selv her på smukke bryster, for vi vil så gerne have, at du kommer herind læser og kigger med.

Storbarmet tyv

Eller som Politikken kalder det “blotter tyv” skulle efter sigende have været med til at stjæle fra 3 kunder indtil videre. Hun er altså så snedig, at hun viser sine bryster frem og hvem kan lige lade være med at kigge sådan et par lige i øjnene? Nå men samtidig med, at man er helt opslugt, så er der en medsammensvorne som lister hænderne og ikke brysterne ned i lommer, tasker osv. for at snuppe penge, dankort osv. Smart tricktyveri må man sige.

Ifølge Slagelses lokal politi er disse tricktyve top professionelle for selvom ofrene har været i tæt kontakt med kvinden, så kan de hverken give en beskrivelse af hende eller hendes medsammensvorne. Jo de kan måske give et signalement af hendes bryster, men ikke ansigtet. Det fortæller bare lidt om hvad det er vi mennesker fokuserer mest på 😉 Ja det er nemlig ikke kun mænd der er blevet røvet af denne storbarmede tyv.

Der har i Slagelse kommune over den senere tid været mange tricktyve på spil og det har fået Slagelse politi til, at iværksætte en stor offensiv for at komme tricktyverierne til livs. Uniformerede betjente går derfor lige nu rundt i gadebilledet og spejder efter lommetyve.