Store bryster

Store bryster, fra A til C skål uden operation og implantater

Store bryster

Store bryster uden brug af knive, operation og implantater? Det lyder vidst for godt til at være sandt. Faldt lige over en side der hedder yourwebdoc som siger lige nøjagtigt dette. Men hey piger husk at nogle ting er for gode til at være sande.

Kan man få piger med små bryster til at tro på alt

Det skal jeg ikke kunne sige, men har en fornemmelse af at der må være kunder til den slags ellers havde de for fanden da ikke fundet på det eller prøvet på at sælge det vel?

Her er lidt af hvad de skriver på siden. Selve landingssiden er dårligt oversat, men i skal få noget af den råt for usødet, med andre ord nøjagtigt hvad der står.

“Nogle bryst udvidelsen teknikker indebærer pumper, at klemme på dine bryster for måneder ad gangen. Andre valgmuligheder omfatter polstret bh’er, der ikke forbedrer dine bryster på alle. Så der er naturligvis den berygtede implantat brystkræftoperation, som en kirurgen skiver dine bryster åbnes for at indsætte silikoneimplantater, der vil i sidste ende skal erstattes og kræver lange og dyre tilbagevendende operationer. Vi ved YourWebDoc.org ville hellere give dig naturlige og smukke bryster uden knive eller klemmer. Faktisk kommer alt hvad du behøver for at vokse dine bryster med ProCurvesPlus 3-trin Breast udvidelsen terapi fra i din krop. Her er hvordan det virker.” Jamen altså, der kan da umuligt være nogen danske piger der hopper på den vel?

Der er da sikkert nok noget af det de skriver der er rigtigt nok, men at de har en 3 trins rakket, der skulle gøre at ens bryster bliver bliver til store bryster hmmm.

Anyway jeg skal jo ikke gøre mig til et alt vidende orakel der siger det virker eller ikke virker. En ting er dog sikkert, jeg har ikke tænkt mig at finde ud af det.