Store bryster

Store smukke bryster til formiddags kaffen

Store bryster hvorfor?

Vi snupper lige en omgang med store bryster igen. Ikke nødvendigvis fordi store bryster er mest populære eller får mest heat. Men fordi det er nemmere billede mæssigt at få øje på store bryster kontra små bryster, som du iøvrigt kan se flere af under kategorien små bryster. Tjek det ud hvis du foretrækker små bryster frem for store bryster.

Store bryster lige til at spise

Store bryster lige til at spise

Store bryster hypotese

Hvis jeg skal være helt ærlig, så ved jeg det jo ikke. Men min hypotese med store bryster, ja og mange andre ting, at man vil have det man ikke har. Krøllede piger vil have glat hår. Piger med glat hår vil have krøller. Piger med store bryster vil have mindre bryster og piger med små bryster vil have store bryster.

Nu skal man jo passe på med at generalisere, men min erfaring siger mig, at det mest er piger/kvinder der vil have det modsatte af hvad de har. Mænd virker mere ligeglade.

Nå men du skal da lige have endnu et par store bryster at slutte af på og husk vi imorgen kårer ugens bryster er smukke bryster, så husk at følge med. Om det bliver store bryster eller små bryster der vinder i denne uge, kan du være med til at afgøre. Så husk at give hjerter, like og dele det du ser og syntes bedst om. Om et er store bryster eller små er op til dig.

 

Store kugle runde bryster lige som vi kan lide dem.

Store kugle runde bryster lige som vi kan lide dem.