For sjov

Tricktyv bruger brysterne som våben

Tricktyv på spil. Det er da en smule frækt i mine øjne, når en kvindelig tricktyv bruger sine bryster som våben. Hun måtte da gerne lige komme her forbi eller forsøge at lave tricktyveri på mig.

En 79-årig mand blev angiveligt torsdag eftermiddag i sidste uge udsat for, hvad der vel et eller andet sted kan betegnes som et noget usædvanligt og frækt trickttyveri i sin ældrebolig på Dahlénsstræde i Gentofte. Her henvendte et udenlandsk par sig til ham, som ikke talte dansk. Ifølge Nordsjællands Politi overbeviste de den ældre mand om, at de samlede penge ind. Da den aldrene mand fandt sin pengepung frem og stak dem en tyvekrone, tilbød den kvindelige tricktyv med de frække bryster ham sex og pressede hans hoved ned imellem sine smukke bryster. Kort tid efter forlod det udenlandske par gerningsstedet og den 79 årige kunne konstatere at han var blevet 400 kroner fattigere. Nok 420 faktisk, for han havde jo givet dem en 20 krone først. Om den ældre mand fik mere end sit hoved ned imellem bryster ud af det ved vi ikke, men det håber vi da for ellers er det en dyr omgang og kan nok godt betegnes som tricktyveri.

Tricktyv, vittighed

Ved ikke hvorfor jeg altid kommer til at tænke på en dårlig vittighed i disse situationer, men her kommer ihvertfald en mere. Læs også koldt vand giver faste bryster.

Nå tilbage til vittigheden.

Overskrift: ældre dame voldtaget på Enghave plads

Næste dags overskrift: Optøjer, det vrimler med pensionister på Enghave plads

Måske historien om kvindelig tricktyv med frække bryster der inviterer på sex, vil få gamle mænd til at strømme til Gentofte?

Ved godt man ikke må joke om den slags, men kunne simpelthen ikke lade være, da jeg høre om denne overskrift der var blæst op på facebook. Til dem der ikke kan se det morsomme i, at medierne gør alt for at sælge en avis springer bare let og elefant videre.