ForsideKendis Bryster

Verdens dyreste bryster også er de ikke engang lavet af guld

Verdens dyreste bryster er ikke nødvendigvis verdens største bryster. Men som alle mulige andre smukke bryster, kommer de i mange former og forskellige prisklasser. Vi har samlet 3 af de dyreste bryster verden nogensinde har set, har de kostet kassen, det tror jeg vidst nok de har også selvom de ikke er lavet af guld!

Selvfølgelig er det kendis bryster, der har været verdens dyreste bryster. Først havde vi egentligt tænkt os at lave en top 10 af verdens dyreste bryster, men da der ikke engang findes nogen dyre kendis bryster lavet i guld endnu, (så vidt smukke bryster er orienteret), må du nøjes med top 3.

Top 3 verdens dyreste Bryster

Angelina Joe – $40,000

Angelina Joe, store bryster

Pamela Anderson – $35,000

Pamela Anderson, Store bryster

Denise Richards – $25,000

Store Bryster

Det er godt nok mange penge at bruge på et par nye bryster, men hvad gør man ikke for at få lidt ekstra opmærksomhed som Hollywood stjerne? Jeg husker bedst nummer 2, Pamela Anderson fra Baywatch, dejlig så hun ud når hun kom løbene i sin røde bikini og de store bryster hoppede op og ned.

Verdens bedste bryster

Men verdens dyreste bryster er ikke ensbetydende med at det er verdens bedste bryster. I en afstemning tilbage fra 2007 sad de bedste bryster på den Dansk/Grønlanske sangerinde Julie Berthelsen. (foretaget af Her & Nu) Ja den havde du nok ikke lige set komme.

Dengang var Julie Berthelsen med i Popstars, ja og åbenbart også med i en afstemning om, hvilken kendis der havde verdens bedste bryster. Og her vandt Julie stort over amerikanske konkurrenter som Beyoncé, Elizabeth Hurley og Cameron Diaz. Så i 2007 var ejeren af de bedste bryster, Julie Berthelsen.

Det skal lige siges, at vi ikke har undersøgt denne sag helt til bunds. Men smider lige et link til dem der fortalte historien først.

Er du træt af kendis bryster, så tag et kig på store bryster.