Smukke Bryster

Zara Larsson er ligeglad med at du kan se hendes brystvorter

Zara Larsson, i min verden burde mange flere kvinder være og tænke som den svenske sangerinde Zara Larsson. Hun er nemlig fuldstændig ligeglad med at du kan se hendes brystvorter. Det viser og skriver hun tydeligt på sin instagram som bliver fulgt af over 2 millioner. Jeg tænker gud ved om hun har været udenfor på årets koldeste dag.

Zara Larsson bryster

Det er bestemt ikke første gang, at Larsson har været årsag til en lettere ophedet debat på de sociale medier. Så sent som sidste år fortalte hun i et interview med svenske Dagens Nyheter, at mænd er nogle svin og ofte skriver sexistiske ting til hende. Men kun over de sociale medier.

Zara Larsson

– Jeg har aldrig mødt en person, der siger ting til mig ansigt til ansigt. Jeg har mødt nogle fyre, der fortalte, at jeg havde blokeret dem på Instagram og Twitter. Jeg spurgte så, hvad de havde sagt til mig, fordi jeg har blokeret så mange, at jeg ikke kan huske det. Folk tager sig nogle utrolige friheder på internettet, bare fordi det er internettet – ingen kan se dem der, fortalte hun i interviewet.

Følg hende på Instagram

Vi er udemærket klar over at det ikke er et billede af Zara Larsson som vi viser på forsiden, men det er helt bevidst. Vi vurderede nemlig at der skulle lidt mere til for at lokke dig herind 🙂